2010. október 25., hétfő

Új country rádióműsor!! Yeeehaaawww!



Örömömre szolgál, hogy egy új country rádióműsorról adhatok hírt nektek itt a blogomon. Egy nagyon kedves ismerősöm fogja csinálni, remélem nagyon sokan fogjuk hallgatni ezzel is segítve Őt, hogy műsorra megmaradjon!

Sziasztok!
Számomra nagy öröm és szeretnék vele nektek is örömet okozni! A Kontakt rádióban ezentúl minden szerdán 5-től 6-ig lesz egy műsorom amit szeretnék a country zene a linedance klubok és minden kapcsolódó "vállalkozás" szolgálatába állítani! Ha nagyot akarnék mondani úgy fogalmaznék, hogy megpróbálom a média lehetőségvel kibővíteni és egy kicsit csapattá formálni ezt a laza, de szerintem lelkes társaságot. Vagy akár megteremteni AZ ELSŐ HIVATALOS rádióműsorát a country és annak táncolása iránt fogékonyaknak!
A Kontakt Rádió vezetésétől bizalmat kaptam amit úgy látom, hogy csak a Ti esetleges érdektelenségetek nullázhat le, én eléggé makacs és elhivatott vagyok ők pedig látnak ebben fantáziát! Tehát egy zenés-információs műsor kialakítása a cél amiben szükség van a Ti aktív közreműködésetekre és kontrollotokra!
Ha van bármi megosztandó híretek, információtok, véleményetek, kérésetek, kérdésetek az mind elhangozhat és hangozzon is el! Jó lenne, ha például küldenétek a kedvenc zenéiteket (mp3/128 vagy a címet-előadót) mert például a hétvégén van mód egy esetleges kívánságműsor beindítására is! Előzetes egyeztetés után vendégek is megszólalhatnak a studióban sőt akár egy-egy dal erejéig lehet, hogy még zenélni is fogunk! Ki tudja, én nyitott vagyok ezáltal a műsor is. Most szerdán az első óra még rólam fog szólni, bemutatkoznék!Nem hiszem, hogy amit most megpróbálok az világot fog váltani! De abban az irányban lehet az első lépés! És, ha csak egy színfolt lesz és nem több akkor sem fogom túlzottan szégyelni magam! Tehát a felhívásom az, hogy keressük együtt az utat, hogy jó irányba menjen! A rádió Budapest belső köreiben fogható, de a neten is hallgatható ezáltal az összes magyar nyelvű lindance klub érdekelt lehet és az a tervem, hogy a mostani gyakorlattal ellentétben a következő adásban már a műsorvezető és esetleges vendége lesz a képen nem pedig a technikus háta!
FM 87.6 Kontakt Rádió
http://www.kontaktradio.hu/
A levelezést egyelőre ezen a címen fogom bonyolítani:
kontaktcountry@gmail.com

Aki szeretne pusztán csak elérhető lenni az esetleg jól teszi, ha itt küld egy elérhetőséget!

Üdvözlettel:
Csohány Gábor
www.trur.hu

Nincsenek megjegyzések: